Avis: Lucas Andersen forlænger med Ajax

 

Ifølge det hollandske medie, De Telegraaf, har den danske Ajax-spiller forlænget sin kontrakt med den hollandske klub. Den nye kontrakt skulle løbe til sommeren 2018.

Lucas Andersen skulle ifølge et hollandsk medie har skrevet under på en ny kontrakt, med de forsvarende hollandske mestre fra Ajax Amsterdam. Lucas Andersen har fået sit store gennembrud for Ajax, både i Æresdivisionen og i Champions League. Med hans solide præstationer så har han ifølge De Telegraaf spillet sig frem til en ny kontrakt.

Lucas Andersens nuværende kontrakt løber til sommeren 2016, men kan forlænge kontrakten frem til sommeren 2018. Lucas Andersens gennembrud må ellers være velbemærket blandt de større klubber i Europa og den kommende U/21-EM til sommer kunne have været nok til at de store klubber vil have haft fat i hans underskrift. Men hvis han skriver under på den nye Ajax-kontrakt må de interesserede købere vente til sommeren 2018, ifølge De Telegraaf.

Den danske kreatør har spillet 20 kampe og scoret en enkelt gang for Ajax, men klubben får næppe lov at gentage mesterskabet fra sidste sæson eftersom klubben er håbløst bagud i tabellen. PSV Eindhoven er etter med 11 point ned til netop Ajax.

In this article