Børsting: Er stadig i AaB om fire år

Frederik Børsting har taget Superligaen med storm og har pludselig etableret sig som fast mand for AaB, som han nu sværger troskab de næste fire år.

Han er blot 20 år gammel, og for lidt mere end et halvt år siden var Frederik Børsting stadig en af mange håbefulde unge reservespillere, som alle sammen har den samme drøm om at komme til at spille fodbold på professionelt plan. Men forholdene har taget en drejning, og pludselig er det Superliga-græs, der kommer under støvlerne i weekenderne.

Og hovedpersonen selv er også overrasket over, at det er gået så hurtigt.

– Jeg er meget overrasket. Det tror jeg også at AaB selv er. Jeg tror ikke der var nogen der havde regnet med det. Jeg havde selv regnet med måske maks at få et par indhop her i mit første år som senior.

Og midtbanespilleren takker for tilliden ved at give sin klub et stort løfte.

– Jeg tror, alle fodboldspillere drømmer om at komme ud og prøve sig af i en større liga, hvis man er god nok. Men om 4 år er jeg stadig i AaB, siger Børsting til D’BOLD.

Han ønsker altså ikke at forlade nordjyderne lige foreløbig, og det er der da også en god forklaring på. Klubben og han er nemlig som skabt for hinanden.

– Det er et boldbesiddende fodboldhold. AaB er en rigtig god klub for mig, både når vi er på AaB til træning, men også i privatlivet. God kultur ude blandt alle, og alle kan med alle. Man er glad for at komme til træning og det betyder meget for mig.

Frederik Børsting har indtil videre spillet 16 officielle kampe for AaB og står i øvrigt noteret for en enkelt scoring. Næste gang, han får chance for at hamre sin startplads fast, bliver på mandag klokken 19, når man skal på besøg hos Superliga-opkomlingene fra Hobro i et ægte nordjysk derby.

 

 

In this article