Boilesen: Halvtomt Kiev-stadion kan være til vores fordel

Når Dnipro Dnipropetrovsk torsdag tager imod Ajax Amsterdam, bliver det for et halvtomt stadion, og det mener Nicolai Boilesen kan være en fordel for den hollandske hovedstadsklub.

Ajax Amsterdam tager torsdag til Ukraine, hvor de skal spille mod Dnipro Dnipropetrovsk, i det første af to opgør mellem de to klubber i Europa Leagues ottendedelsfinaler. Det bliver dog ikke spillet på Dnipros normale hjemmebane, grundet situationen i Østukraine, og i stedet spilles kampen i Ukraines hovedstad Kiev, cirka 400 kilometer fra Dnipropetrovsk.

Det betyder også, at der angiveligt kun er solgt 10.000 billetter, og det mener en af Ajax’ danskere, Nicolai Boilesen, kan spille ud til hollændernes fordel.

– Jeg har hørt, der kun kommer omkring 10.000 tilskuere. Det føles lidt som Legia-kampen (Ajax’ seneste kamp i Europa League mod Legia Warszawa, red.), hvor der ikke var nogen tilskuere. Et tomt stadion kan arbejde til vores fordel i forhold til kommunikationen på banen, siger Boilesen til Ajax’ hjemmeside ifølge tipsbladet.dk.

Det kan godt gå hen og blive en svær kamp for Ajax Amsterdam, da Dnipropetrovsk slog græske Olympiakos ud i sidste runde, og opgøret kan sagtens først blive afgjort i det omvendte opgør om en uge i Amsterdam.

Nicolai Boilesen er ikke den eneste dansker, der kan komme på banen i Kiev. Også Lasse Schöne og Lucas Andersen er i hollændernes trup.

In this article