Dansker-assist i Heerenveen-sejr

 

Younes namliUnge Younes Namli, som til daglig spiller i sc Heerenveen, lavede en assist i 1-4 sejren over bundholdet Heracles Almelo i den hollandske Eredivisie.

Heerenveen fik tre stensikre point, da de på udebane slog Heracles Almelo, hvor det blev til en fin dansker-assist til kampens første mål. Namli startede og spillede 90 minutter, men måtte udgå med en skade i overtiden. Alvorlighedsgraden af skaden vides ikke endnu.

Den unge midtbanespiller skiftede i januar den trygge tilværelse i 1. divisonsklubben AB ud, med et eventyr i den hollandske storklub, hvor han skal tilbringe de næste to og et halvt år.

Det var Namlis blot tredje kamp for klubben, men måske kan han allerede nu, begynde at håbe på mere spilletid. Han gjorde en god figur i kampen, dog har han stadig sit første mål for klubben til gode.

Namli og co. spillede en god kamp, og fik dermed gjort op med sidste uges skuffende 1-4 nederlag til dansker-klubben Ajax Amsterdam, hvor danskeren blev indskiftet, dog uden at kunne gøre en forskel.

Med sejren rykker Heerenveen op på den Europa League-givende sjette plads og den skal de forsøge at forsvare, når de i næste uge tager imod nedrykningstruede NAC Breda.

In this article