Danskerfredag: Kasper Pedersen

Her til aften har D´BOLD og Danskerfredag skaffet sig et interview med den unge AaB-spiller, Kasper Pedersen. Den 22-årige forsvarsspiller er DESIDERET forsvarsspiller og det fortæller han også her: “Jeg har spillet i forsvar så længe jeg kan huske, så jeg er desideret forsvarsspiller”.

Her til aften har D´BOLD og Danskerfredag skaffet sig et interview med den 22-årige AaB-spiller, Kasper Pedersen. Pedersen har spillet for AaB´s førstehold siden 2013 og har fået en del kampe for AaB´s førstehold på i mesterskabssæsonen og i denne. Efter min mening har han gjort det meget godt, men hvad siger han til at spille for et hold som AaB, allerede som 22-årig?

– Det tænker jeg ikke over, men det er klart at der er forventninger fra pressen og de fans der støtter klubben ovenpå sidste sæsons præstationer.

Pedersen har spillet næsten hele sit liv i AaB og begyndte at træne med klubben som 11-årig. Men hvornår begyndte han at træne med førsteholdet og hvilken periode betegner han som sit gennembrud?

– Jeg trænede med Superligaen for første gang, da jeg var 18 år. Mit gennembrud var nok da jeg fik min debut for Superligaen, for der trænede jeg med Danmarksserieholdet og var ikke på kontrakt i AaB. Så det åbnede op for min nuværende karriere.

Som sagt er Pedersen en meget talentfuld forsvarsspiller, men der er også noget der skal forbedres. Hvad synes han selv om det?

– Jeg har en god hurtighed, jeg er rolig og tror på mig selv, og så har jeg en god fysisk styrke, selvom jeg ikke er den største midterforsvarer.

Hvis man er talentfuld forventer klubben også meget af en, men hvad er hans mål og hvad forventer klubben af ham?

– Jeg forventer at blive fast mand på førsteholdet, og det tror klubben også ellers var jeg ikke i klubben.

Kasper Pedersen har spillet på førsteholdet i AaB siden 2013 og han har tidligere spillet for bl.a. Aabybro IF og Hjørring. Den 22-årige gut er helt sikkert en man skal holde øje med i fremtiden.

In this article