Dortmund-dansker: Højere niveau end i Lyngby

Jacob Bruun Larsen oplever et højere niveau i Dortmund end i Lyngby, og i det tyske kan man ikke bare tage en lur på banen.

Jacob Bruun Larsen skiftede i januar de hjemlige rammer i Lyngby ud med et ophold i den tyske topklub Borussia Dortmund og får for tiden luftet støvlerne sammen med U17-holdet, som i øjeblikket ligger nummer et i ligaen med seks points forspring ned til nummer to.

16-årige Bruun Larsen har indtil videre spillet én kamp og kan allerede mærke den skyhøje kvalitet i den nye verden, han er kommet til.

– Niveauet i Dortmund er rigtig højt. Også højere end i Lyngby. I Lyngby trænede jeg meget med U19 og A-holdet, hvor intensiteten var højere end hos U17. Her i Dortmund er intensiteten rigtig høj, og det er rigtig godt for min udvikling, fortæller midtbanespilleren til D’BOLD og tilføjer:

– Intensiteten er ekstremt høj i Dortmund, der er ikke noget tidspunkt hvor du kan tage en pause eller lige stå og vente. Du er på hele tiden. Presspillet er også ekstremt, specielt genpresset. Det er virkelig noget man kan mærke på banen.

Næste udfordring for Jacob Bruun Larsen og resten af Dortmunds U17-hold venter på lørdag, når man tager imod ligaens nummer tre fra Leverkusen.

In this article