Duelund efter debut: Må gribe chancerne

Foto: fcm.dk
Foto: fcm.dk

FC Midtjylland-talentet Mikkel Duelund var en glad mand efter sin Superliga-debut mod Hobro og slår fast, at han er nødt til at gribe de chancer, han får.

FC Midtjylland fortsatte sin sejrsstime i går, da man hjemme på MCH Arena vandt 3-0 over oprykkerne fra Hobro. Udover pligtsejren var det også bemærkelsesværdigt, at Ulvene gav det kun 17-årige talent Mikkel Duelund sin Superliga-debut.

Efter debuten var Duelund naturligvis en glad mand.

– Det var super lækkert og det er en kæmpe drengedrøm, der er gået i opfyldelse. Kulissen i går var enormt fed og opbakningen fra fansene var rigtig god, siger Mikkel Duelund til D’ BOLD.

17-årige Duelund var også godt tilfreds sin egen præstation efter kampen mod Hobro.

– Jeg synes det gik rigtig fint. Jeg skabte i hvert fald en stor chance i de 15-20 min jeg var inde og jeg arbejdede hårdt, samtidig med at jeg var disciplineret i mit defensive arbejde. Så alt i alt en godkendt kamp.

Den unge midtbanespiller er heller ikke i tvivl om, at han er nødt til at præstere, når han får chancen.

– Herfra er det bare at arbejde videre på at få flere minutter, og så gribe de chancer der kommer. Jeg skal være klar på alle situationer og ellers bare præstere, siger Duelund til D’ BOLD.

Mikkel Duelund har tidligere fået opmærksomhed i den britiske presse, da avisen The Guardian i 2014 udpegede ham til at være et af de allerstørste talenter fra årgang 1997 i verden.

In this article