Dumic om udlandsskifte: Har drømme

Selvom Dario Dumic overfor bold.dk udtaler, at han elsker Brøndby IF, indrømmer forsvaren også, at han har drømme for fremtiden.

I sidste uge fremviste Brøndby IF sit årsregnskab, og det viste et underskud på mere en 100 millioner kroner, men at der samtidig også forventes indtægter fra transfers i løbet af det kommende år. Flere Brøndbyspillere har udmærket sig i løbet af denne sæson, og en af dem, der også kunne være mulige indtægtskilder, er den 23-årige forsvarsstopper Dario Dumic.

Selvom Dumic fortæller, at han fokuserer på Brøndby, siger han også, at han har drømme for fremtiden.

– Alle spillere vil gerne gøre det så godt som muligt, og gør jeg det rigtig godt for Brøndby, er det da muligt, der dukker noget op på et tidspunkt. Men jeg vil ikke bare af sted for enhver pris. Brøndby er min klub, jeg elsker at være her, så det skal være den rigtige mulighed, hvis det overhovedet kommer på tale, siger den 193 centimeter høje forsvarsspiller.

– Alle har drømme, det har jeg også, men jeg lægger ikke planer for flere år ud i fremtiden. I min forholdsvis korte karriere har jeg allerede lært, at det kan gå hurtigt op og ned i fodbold. Hvem skulle tro, jeg skulle spille sammen med så gode spillere, som her er nu, og med så mange dygtige spillere, som er hentet til klubben.

Dario Dumic blev hentet til den engelske klub Norwich City fra Hvidovre IF, og spillede i England fra 2008 til 2010, hvor efter han kom tilbage til Danmark og Brøndby. Dumic har kontrakt med vestegnsklubben frem til 2016.

In this article