Glad Rønnow: Jeg blev meget overrasket

 

Horsens-målmand Frederik Rønnow jubler over udtagelsen til U21-landsholdet, efter at han kun lige er vendt tilbage fra en lang skade.

Efter godt et år på skadeslisten er 22-årige Frederik Rønnow netop vendt tilbage på banen for AC Horsens, og det officielle comeback kom først i weekenden mod FC Roskilde.

Alligevel var der blevet plads til Rønnow i U21-landstræner Jess Thorups trup, som han støder til før U21-landsholdets anden kamp mod USA i Lyngby den 31. marts.

– Jeg var meget overrasket, da jeg blev ringet op i går. Jeg har været langt væk i lang tid, så det kommer lidt bag på mig, men jeg er selvfølgelig sindssyg glad for det. Det er et stort boost for mig, siger Rønnow til bold.dk og fortsætter.

– Jeg håber selvfølgelig, at jeg kommer til at spille. Jeg var inde omkring holdet både i forrige kvalifikation og i starten af den seneste, så trænerne ved godt nogenlunde, hvad jeg står for, men de vil nok gerne lige se mig i aktion igen.

Udover USA møder U21-landsholdet også Portugal ude den 27. marts

In this article