Heerenveen-dansker håber på udtagelse til U21-EM

Younes Namli lægger ikke skjul på drømmen om at blive udtaget til den trup, som skal spille U21-EM til sommer.

For få måneder siden var der ikke mange danskere, der havde hørt om Younes Namli. Men tidligere på året skiftede offensivspilleren AB og 1. Division ud med hollandske Heerenveen, og pludselig er 20-årige Namli blevet en kendt skikkelse i fodboldkredse.

Nu er Namli blevet belønnet i form af en plads i en af de to U21-trupper, som landstræner Jess Thorup netop har udtaget. På trods af al euforien glemmer midtbanespilleren dog alligevel ikke ambitionerne.

– Det vil være kæmpestort at være med til sommer, men først og fremmest skal jeg med den nye U21-landshold og vise mig frem der. Jeg skal bare gøre mit bedste, og så må vi se, hvad der sker. Træneren vælger selvfølgelig de spillere, som han mener er bedst, og jeg er meget glad for at have fået chancen. Der er en grund til, jeg er udtaget, og jeg må forsøge at vise, jeg kan være med, fortæller Namli til bold.dk.

Younes Namli har indtil videre spillet 121 minutter i Æresdivisionen fordelt over fem kampe.

In this article