Jannik Vestergaard lukkede fem mål ind

Kampen mellem de to danskerhold Vfl Wolfsburg og Werder Bremen endte med otte mål, fordelt 3-5 til udeholdet Wolfsburg.

Jannik Vestergaard spillede hele kampen for Bundeligaens nummer ni, Werder Bremen, mens Bendtner varmede bænken for Wolfsburg, indtil der var spillet 89 minutter, så erstattede han Bas Dost i angrebet. Netop Dost, Bendtners direkte konkurrent, scorede to af målene. Dermed ligger Dost nu nummer tre på topscorerlisten med hele 13 mål, så mere spilletid for Bendtner syntes nu endnu længere væk.

Vestergaard spillede en skidt kamp i midterforsvaret. Ligeså med resten af Werder Bremen-holdet. Han trak da også en advarsel i slutningen af kampen. Faktisk førte Vestergaard og co. kampen 3-2 til halvleg, fordi Wolfsburgs højreback, Vieirinha lavede et klodset selvmål. Derfor må der lyde stor ros til Woflsburg, der forstod at vende kampen rigtig flot i 2. halvleg. Alt i alt en underholdende kamp, med masser af mål, som vi alle elsker dem.

I kampen gav Werder Bremens træner, Viktor Skrypnyk så sandelig også debut til unge Maximillian Eggestein på højrekanten, som blev skiftet ind 77 minutters spil. Han underskrev desuden sin første professionelle kontrakt i fredags med netop Werder Bremen.