Joachim Andersen debuterede for Twente

Det 18-årige forsvarstalent, Joachim Andersen, fik fredag aften sin seniordebut for hollandske Twente. 

Joachim Andersen kom på banen til de sidste 20 minutter, da danskerklubben FC Twente fredag aften spillede 2-2 på udebane mod Willem II i Æresdivisionen.

Andersen har i et rum tid spillet med klubbens andethold i den næstbedste række i Holland, efter han kom til Twente fra FC Midtjylland i sommeren 2013. Den 18-årige dansker afløse Hidde ter Avest i forsvaret efter 70 minutter ved stillingen 2-2. På det tidspunkt var Twente med to mål fra Hakim Ziyech kommet tilbage i kampen efter at have været bagud med 2-0.

Andreas Bjelland spillede hele kampen for Twente, der til gengæld ikke havde Kasper Kusk i truppen. Inden de andre hold spiller i resten af weekenden, ligger Twente placeret på en niendeplads i Æresdivisionen.

In this article