Jores Okore begejstret for ny manager

 

Jores Okore har fundet sig godt til rette under sin nye manager i Aston Villa, Tim Sherwood, som han føler, har givet en ny gejst i truppen. 

Tim Sherwood er ny manager i Aston Villa, og det lader til, at han har fået sat holdet på rette kurs. Sherwood har hidtil sikret sig tre sejre, hvoraf seneste kamp overlegent blev vundet med cifrene 0-4 mod Sunderland. Danske Jores Okore, har fået fuld spilletid i de seneste fire kampe, og er meget tilfreds med klubbens ny manager.

– Han er kommet hertil med et positvit sind, og han har talt med alle og fået dem med ombord. Han har bragt holdet sammen og forbedret styrken og potentialet i truppen. Han er virkelig passioneret, og det smitter af på både fans og spillere, siger Jores Okore til Aston Villas hjemmeside.

Villas seneste sejre har skabt et lille forspring ned til bundholdene i Premier League, hvor de i øjeblikket har tre point ned til Burnley under stregen, og Okore tror på at de kan forsætte den gode stime under Sherwood, der afløste Paul Lambert i februar.

– Vi har fået nogle gode sejre, og det vil vi gerne fortsætte med, så vi kan gøre gruppen af spillere endnu bedre. Vi tror på, at vi kan blive oppe. Vi præsterede ikke godt i nogle kampe i starten af sæsonen, men man kan virkelig se holdets potentiale lige nu på den måde, vi spiller, siger Jores Okore.

Den danske forsvarsspiller blev i tirsdags udtaget til landstræner Morten Olsens A-landsholdstrup til de to kommende kampe mod USA og Frankrig. Okore har spillet 17 Premier League kampe i denne sæson.

 

In this article