Karakterer: Danmark U21 – USA U21

 

De danske U21 drenge fik her til aften kæmpet sig til en kneben 1-0 sejr over USA, selvom det sagtens kunne have blevet til mere end det. Magnus Kraft og Jonathan Rafael-Weis giver karakterer til de danske spillere.

David Jensen – 7

En rolig dag på kontoret de første 45 minutter for FC Nordsjælland-målmanden, som kunne hverken have gjort fra eller til. David Jensen blev som forventet skiftet ud efter de første 45 minutter.

Alexander Scholz – 7

Den danske højreback spillede en fin kamp, hvor han ofte kom godt med over kanten og forsvarede også fint mod et ufarligt amerikansk hold. En godkendt kamp fra backen, der blev udskiftet i en anden halveg.

Frederik Sørensen – 7

Som nævnt var det et halvsløjt amerikansk hold, som var mødt op på Lyngby Stadion. Frederik Sørensen medvirkede dog fint til en solid defensiv, inden han blevet skiftet ud i pausen. Enkelte vanskeligheder i opspillet, men stærk i duellerne.

Jannik Vestergaard – 7

Ligesom sin forsvarsmakker præsterede anfører Jannik Vestergaard solidt i den danske defensiv. Werder Bremen-spilleren var til tider lidt overmodig i pasningsspillet, men gav ikke mange chancer væk.

Patrick Da Silva – 4

Brøndby-backen spillede en udmærket kamp, men så til tider usikker ud i defensiven, hvor amerikanerne primært blev farlige over højrekanten. Kom dog fint med i det offensive spil, men det sidste indlæg manglede.

Christan Nørgaard – 7

En storfightende Christian Nørgaard havde problemer med at få spillet til at flyde på en besværlig bane, men kæmpede bravt defensivt, og havde også enkelte fine aktioner i offensiven. Var tæt på at lykkes med en fantastisk aflevering til Yussuf Poulsen midt i første halvleg.

Nicolai Thomsen – 10

Kampens bedste spiller. AaB’eren var kampen igennem dominerende på midtbanen, og kunne af flere omgange selv være kommet på tavlen. Ligner efterhånden en sikker starter til EM.

Rasmus Falk – 10

Flot kamp fra Falk, som elegant flød rundt over hele banen og skabte flere gode chancer. Havde skarpheden været større blandt danskerne i dag, kunne Falk sikkert have noteret sig for en assist eller to.

Lucas Andersen – 10

Ligesom Falk og Thomsen viste Andersen i dag stort teknisk overskud. Sparkede flere gode dødbolde, og spredte spillet flot ud. Lidt anonym til tider, men viser stadig genialiteter med jævne mellemrum.

Yussuf Poulsen – 4

Er involveret i meget, men er simpelthen for uskarp. Ligesom det var tilfældet mod Portugal, kunne Yussuf Poulsen ikke få sat den sidste afgørende fod på, og må endnu engang gå fra banen med en følelse af, at det burde være blevet til mere.

Nicolai Brock-Madsen – 4

Randers-angriberen havde fået chancen fra start, men havde svært ved at blive sat i scene. Havde en enkelt stor chance i første halvleg, som han brændte, inden han blev erstattet i halvlegen.

Indskiftere

Frederik Rønnow – 10

Horsens-keeperen havde mere at se til end David Jensen, og hev to flotte redninger op af hatten. Flot kamp af Rønnow, som ligner bedste bud på en konkurrent til Jakob Busk.

Jens Jønsson – 7

AGF’eren blev skiftet ind i pausen, og fik både spilletid i midterforsvaret og på den centrale midtbane. Gjorde ikke det store væsen af sig, men lavede et minimum af fejl. Solid indsats.

Patrick Banggard – 4

Erstattede Frederik Sørensen i defensiven, og havde lidt problemer mod de hurtige amerikanere. Det defensive niveau faldt i 2. halvleg, og Banggaard er ikke uden skyld.

Andreas Cornelius – 10

Matchvinder og generelt velspillende. Gjorde sig godt gældende i duellerne, og var farlig i feltet. Topper en fin præstation med en vigtig scoring.

Ryan Laursen – 7

Kom ind på højreback og gjorde det fint. Blev ikke sat lige så meget i scene som Scholz, men især defensivt så det fint ud fra Laursen med amerikanske rødder.

Emil Berggren – 4

Kom op ved siden af Andreas Cornelius, men fik ikke gjort sig ligeså gældende som sin angrebsmakker. Havde svært ved at få sat sit aftryk på kampen, og Berggrens plads i EM-truppen er vist ingen selvfølge.

In this article