Lasse Vigen ude et stykke tid endnu

Langtidsskadede Lasse Vigen Christensen er slet ikke tæt på at kunne spille igen, fortæller hans træner Kit Symons.

Lasse Vigen Christensen har fået masser af spilletid under Fulham-træner Kit Symons, og sidstnævnte er blevet belønnet i form af imponerende præstationer af den unge dansker. I de seneste par kampe har 20-årige Lasse Vigen dog siddet ude med en skade, og den ser han ikke ud til at blive kvit lige foreløbig, lyder det fra Kit Symons.

– Lasse er i øjeblikket i Tyskland for at få noget behandling for sin skade, så han er stadig et stykke vej derfra lige pt. Han er ikke tæt på overhovedet, fortæller Fulham-bossen til klubbens hjemmeside.

Lasse Vigen Christensen har i denne sæson spillet 24 ligakampe for Fulham, og her han han tegnet sig for fem scoringer og syv assist.

In this article