Mikkel A. med sjælden start – lukkede fire ind

Mikkel Andersen fik for en gangs skyld lov til at starte i buret for Reading, da de var på besøg i Watford. Desværre måtte Reading indkassere et 4-1 nederlag.

Mikkel Andersen har ikke vadet i succes i engelske Reading, hvor den danske keeper har haft det svært. I gårdagens opgør mod Watford havde danskeren kun spillet én kamp for Reading i The Championship. Det antal skulle vise sig at blive fordoblet.

Danskeren var nemlig i buret fra start hos Reading på Vicarage Road i Watford.

Det blev dog ikke en succes-oplevelse for danskeren. Han måtte nemlig indkassere hele fire mål, og da hans holdkammerater kun formåede at putte bolden i kassen i den modsatte ende en gang, måtte Reading rejse hjem med et smerteligt nederlag på 4-1.

Mikkel Andersen var i sidste sæson udlejet til Randers FC i Superligaen.

In this article