Optakt: Danmark U19 – Frankrig U19

Det danske U19-landshold møder lørdag eftermiddag Frankrigs U19-landshold i en kvalifikationskamp til U19 EM. Læs hvad landsholdets Stefan Gartenmann siger.

Når talenterne fra U19 senere løber på banen, skal de forsøge at revanchere torsdagens skuffende 3-2 nederlag til England, i en meget afgørende kamp mod puljens førerhold fra Frankrig.

Stefan Gartenmann, der til daglig spiller i hollandske SC Heerenveen, fortæller, til Landsholdsfodbold, herreungdom i en video på Facebook, forud for dagens kamp.

– Vi slår dem (Frankrigs U19-landshold, red.) ved at være klar, for de kommer med rigtig meget aggressivitet, så hvis vi kan stå imod det og spille uden om dem, og samtidig være effektive på de chancer vi får, så skal vi nok smadre dem.

Frankrig tilhører, ligesom England, toppen af international ungdomsfodbold, og netop derfor glæder Gartenmann sig til at blive matchet på højt internationalt niveau, mod nogle store og gode spillere.

– Nu vinder vi jo i aften, og hvis vi så også kan tage den sejr med i sidste kamp, mod Aserbajdsjan, så er jeg sikker på, at de andre resultater nok skal flaske sig. Og så smutter vi til EM, slutter Gartenmann.

Startopstilling

Danmark U19 (4-5-1): Iversen – Bager, Lund, Gartenmann, Mgs. Pedersen – Duelund, Thomassen, Gemmer, Skov, Corlu – Pohl

U19 landsholdet består af spillere fra  årgang 96 og 97.

Sidste kamp, som venter for de unge danske vikinger, er tirsdag, mod Aserbajdsjan, i den sidste puljekamp. Aserbajdsjan tabte også deres første kamp, og møder selv England umiddelbart efter Danmarks kamp er spillet færdig.

Kampen fløjtes i gang klokken 17.00 og kan streames på følgende link: http://www.dailymotion.com/hub/x38n4#video=x2kjejt

In this article