Pione glad for DBU-priser

Pione Sisto havde i 2014 sit største fodbold-år hidtil, selvom han endnu kun er 20 år gammel.

Pione Sisto, der til dagligt spiller i FC Midtjylland havde et forrygende fodbold-år i 2014. Han er i flere omgange blevet kåret til efterårets spiller i Superligaen. Og det blev endeligt slået fast, da han fredag aften hev priserne for Årets Superligaspiller 2014 fra Spillerforeningen og for Efterårets Profil, som Superliga-trænerne havde stemt om.

– Priserne betyder meget for mig, for de er et symbol på, jeg har gjort et godt stykke arbejde og er lykkedes med de ting, jeg har sat mig for. Jeg er glad og stolt. De betyder selvfølgelig også, at forventningerne til mig stiger, men jeg synes ikke, det er noget, der påvirker mig til dagligt. Jeg forsøger at lukke alle de ting ude, når jeg træner og spiller kampe, fortæller Sisto til bold.dk.

FC Midtjylland spiller søndag aften kl. 19 mod Brøndby på Brøndby Stadion, hvor unge Sisto sidder ude med en lyskeskade, han endnu ikke er kommet sig helt over.

In this article