Raahauge: Målmandskampen er tæt

Andreas Raahauge er tilbage i FC Midtjylland, efter et par år i AC Horsens, hvor han nu kæmper om en plads på U19-holdets målmandspost.

Ved årsskiftet tog den nu tidligere AC Horsens U19-målmand, Andreas Raahauge, ’hjem’ til FC Midtjylland, hvor han, da han var mindre, tidligere har spillet U-fodbold på klubbens akademi. Og nu hvor han er tilbage, er det blevet tid til, at kæmpe sig til en plads på holdet, hvor den nuværende keeper, Rasmus Bach, har haft et flot efterår foran målet.

– Jeg er faldet hurtigt til i FCM, og folk er meget venlige. I forhold til kampen (På målmandsposten, red.) mellem Bach (Rasmus Bach, red.) og mig, synes jeg, at den er tæt, og vi gør det begge godt til træning. Så må vi se hvad træneren siger, siger Raahauge til dbold.dk.

Optakten til sæsonen er noget, der har været en positiv oplevelse for Raahauge, der er ved at være i god form.

– Jeg synes optakten har været god. Træningerne og kampene har været på højt niveau, og formen er god, fortæller målmanden.

Det har endda været så god en pre-sæson for den 18-årige målmand, at han også har været udtaget til ulvenes reservehold. Det blev dog ikke til noget spilletid, da superligatruppens tidligere førstevalg, Jakob Haugaard, fik fuld tid i kampen, som Midtjylland vandt 2-1 over Silkeborgs reserver.

– Det var fedt at være med reserveholdet, selvom jeg ikke spillede. Og om jeg kommer med igen, må vi se på, fortæller Raahauge til D’ BOLD og uddyber:

– Men det ville være godt, at komme med igen, fordi man får et indblik i, hvor hurtigt det går på senior niveau.

Foruden udtagelsen til reserveholdet, er Raahauge blevet udtaget til U18-landsholdssamlingen, der foregår den 16. og 17. marts i Tilst.

– Det er fedt, at blive udtaget til landsholdet igen. Det viser at man gør det godt i klubben, og at man arbejder hårdt, så det er super fedt, afslutter Raahauge.

Foruden Andreas Raahauge er tre andre FC Midtjylland-spillere udtaget til truppen.

In this article