Scholz om U21: Vi skal være bedre offensivt

Torsdag spillede Danmarks U21-drenge 0-0 mod Portugal, og efter den kamp hersker der hos spillerne selv ingen tvivl om, hvor forbedringspotentialet ligger hos danskerne.

En svær udekamp i Portugal var, hvad der ventede Danmarks U21-landshold torsdag aften, og på forhånd var man ikke i tvivl om, at uafgjort ville være et godkendt resultat for udeholdet. Og sådan skulle det også komme.

Kampen endte 0-0 efter en defensiv magtdemonstration af danskerne. Offensivt så det dog lidt anderledes ud.

– Det offensive er en af de ting, vi skal blive bedre til i sådan en kamp også. Vores fejlmargin var lidt for høj, og vores sidste bold manglede lidt kvalitet. Det er ikke nok bare at stå i blokken og være gode, vi skal også selv skabe noget, udtaler Scholz til bold.dk.

På tirsdag har holdet en chance for at sende snakken om dårlig offensiv i glemmebogen, når man møder USA på Lyngby Stadion.

In this article