Svensk storklub prøver Horsens-forsvarer af

Svenske Helsingborg har til og med på onsdag Horsens’ Frederik Helstrup på prøvetræning.

AC Horsens er i en økonomisk hård situation. Siden nedrykningen fra Superligaen til 1. division har pengene fosset ud ad ‘Den Gule Fares’ pengekasse, og hvad værre er, har klubben også præsteret dårligt i 1. division i denne sæson, hvor man efter 19 spillerunder blot er på en sjetteplads med hele 14 point op til oprykningspladserne.

For at få gang i nogle indtægter har AC Horsens sendt den 21-årige forsvarsspiller Frederik Helstrup til prøvetræning hos den svenske mastodont, Helsingborg, for måske at kunne profitere på et eventuelt salg. Det svenske transfervindue er nemlig ikke lukket endnu.

– Vi er i en økonomisk situation, hvor vi ikke kan sige nej, når en klub forespørger på en af vores spillere, siger AC Horsens-træner, Bo Henriksen, til Horsens Folkeblad.

Frederik Helstrup er dog ikke en af de bærende kræfter i den østjyske klub. I søndagens nederlag til FC Roskilde sad den tidligere Lyngby-spiller på bænken i hele kampen.

In this article