Talenttid INSIDE – 20 – 03 – 2015 – U17-ligaen

Skrevet af Lasse Nielsen og Daniel Westermann Strandby

Her kommer D’ BOLD’s nyeste skud på stammen, Talenttid INSIDE. Her kan du opleve ungdomsligaerne fra talenternes eget perspektiv, og læse ugentlige interviews med landets kommende stjerner. D’ BOLD følger som de eneste ungdomsligaerne fra tætteste hold, og vi bestræber os på, at give dig ALT fra dansk ungdomsfodbold!

I denne uge har vi haft fat i OB-spillerne Julius Eskesen og Simon Basler. Begge har de medvirket til at vende skuden for fynboerne, der præsterede så kummerligt i efteråret. Årets første to kampe har resulteret i fire point, og begge spillere håber på, at den gode stime fortsætter.

Julius Eskesen spiller også på det danske U16-landshold
Julius Eskesen spiller også på det danske U16-landshold

D’ BOLD: Hej Julius – i havde en ret dårlig efterårssæson, hvor det ikke blev til mange sejre. Hvorfor?

Julius Eskesen – OB U17: Vi har nok manglet lidt kynisme og noget erfaring. Kynismen til at få clearet boldene nede i bagkæden og få klappet boldene ind oppe foran, har der ikke været så stor kvalitet i. I og med, at vi er så mange førsteårs i startopstillingen, har der nok også manglet lidt erfaring. Jeg synes nu også, at vi været uheldige i et par kampe.

D’ BOLD: Med 0-0 mod AC. Horsens og en sejr i seneste kamp, er i kommet godt fra start i det nye år. Hvad har i gjort rigtigt?

Julius Eskesen – OB U17: Vi har ikke lavet de samme fejl som tidligere, og så har vi måske haft heldet lidt mere med os, end vi havde tidligere, men ellers synes jeg ikke, at vi har ændret det store.

D’ BOLD: Hvilke spillere vil du efter årets to første kampe fremhæve?

Julius Eskesen – OB U17: Der har været mange fine præstationer, men specielt hele vores bagkæde har præsteret på et rigtig højt niveau.

D’ BOLD: Hvad er din målsætning med sæsonen?

Julius Eskesen – OB U17: Vi kan ikke rigtig nå, at få en topplacering, men vi jagter de tre point i alle kampe ligemeget hvem, vi møder. Jeg vil selv gerne få lavet nogle mål, og blive lidt mere kampafgørende i resten af kampene.

Også Simon Basler, Eskesens holdkammerat er lykkelig over fynboernes gode sæsonstart. Angriberen er en af de få årgang 98’ere på holdet, og skal derfor tage meget ansvar. Især seneste sejr mod Silkeborg var en forløsning for Basler:

Sejren i weekenden betyder rigtig meget for mig personligt. Vi har trænet rigtig godt igennem hele opstarten, men har ikke rigtigt kunne få det til at fungere, så det er selvfølgelig en lettelse for alle omkring holdet, at vi får en sejr, som vi kan bygge videre på. Det er en fed følelse at vinde igen, det giver selvfølgelig selvtillid videre hen, siger fynboen til D’ BOLD.

Da han bliver spurgt, hvad OB kan bruge sejren til, er han klar i mælet:

Vi kan selvfølgelig bruge sejren til rigtig meget, vi kan arbejde videre, med det spil vi lavede. Sejren giver selvfølgelig selvtillid, som vi havde brug for, fortsætter Simon Basler til Talenttid INSIDE.

På lørdag skal OB møde Lyngby. Det er en kamp, OB-angriberen ser frem til:

-Jeg ser vores muligheder for en sejr som gode. Vi spillede en rigtig god træningskamp mod dem i starten. Det bliver selvfølgelig en svær kamp, men jeg tror da, vi har muligheden for at kunne tage derover og få en sejr, hvis vi bare får vores ting til at fungere, lyder det fra angrebstalentet, inden han sætter ord, hvordan Lyngby skal besejres:

-Vi skal for det første spille noget hurtigere, end vi har gjort i de tidligere kampe. Vi skal prøve at se, om vi kan få vores kanter noget mere med i spillet, det ville være en kæmpe fordel for os. Vi skal kæmpe som et hold og arbejde meget hårdt for hinanden. Så kan det godt lykkedes, at vinde derovre, lyder det fra Simon Basler til D’ BOLD.

 

Vi har også fanget Silkeborgs Jeppe Okkels til en snak. Modsat OB har Silkeborg fået en skidt start på sæsonen. Således har jyderne tabt årets første to opgør, hvilket irriterer fløjspilleren:

D’ BOLD:Du var med i sidste weekend, da i tabte 2-1 til OB. Hvad gik der galt?

Jeppe Okkels – Silkeborg U17: Vi var ikke aggressive nok, og kommunikerede ikke godt nok med hinanden. OB var mere sultne og ivrige efter de 3 point end os og vores spil kom aldrig til ad fungere

D’ BOLD: I tager imod HB Køge hjemme på lørdag, og i ligger bedre til i stillingen end dem. Hvad forventer du af den kamp?

Jeppe Okkels – Silkeborg U17: Et bedre og mere aggressivt SIF hold, og så selvfølgelig de 3 point

D’ BOLD: Nu har i tabt de to første kampe i ligaen i foråret, begge til hold der er under jer i tabellen. Er det bare en sløv start, eller har i problemer?

Jeppe Okkels – Silkeborg U17: Jeg vil ikke sige vi har haft problemer, men det er for ring af os selvfølgelig med 0 point i de første 2, så det må være en sløv start

D’ BOLD: Du møder jævnligt dine holdkammerater fra U16-landsholdet i U17-ligaen. Hvordan er det?

Jeppe Okkels – Silkeborg U17: Det er da rart lige at få hilst på hinanden i ligakampene, men ellers er det ikke noget jeg render rundt og tænker over, er den afsluttende kommentar fra U16-landsholdsspilleren.

In this article