To danske klubber går efter Twente-fløj

Foto: AaB A/S
Foto: AaB A/S

Den danske fløjspiller, Kasper Kusk, har umiddelbart langt til spilletid i hollandske Twente, og derfor kan jagten på en plads i startopstillingen måske gå til Alka Superligaen, hvor der står hele to klubber klar.

I sommers vandt AaB det danske mesterskab med Kasper Kusk som en af de bærende kræfter. Herefter solgte de så deres offensivspiller til hollandske Twente. Det er skader, der primært har holdt danskeren ude af hans nye hold, så nu vil hans tidligere arbejdsgiver prøve at hente ham hjem igen. Allan Gaarde, sportsdirektør i AaB, fortæller til TV2 Sport:

– Vi melder bare åbent ud, at vi vil meget gerne have Kasper hjem, men der skal også være en lyst fra en anden part til det. Der skal være en lyst fra Twente til at lade ham gå, og så skal Kasper også selv have lyst til det.

Men det er ikke kun Aalborgklubben, der er interesserede. Hovedstadsklubben, FCK, melder sig nemlig også ind i kampen om spillerens underskrift.

– Aktuelt er alt interessant for os. Vi lukker ingen døre. Det kan vi ikke tillade os i den nuværende situation. Men det er i første omgang op til Twente, hvad de vil, for der er jo en kontrakt, som begge parter er nødt til at forholde sig til, fortæller John Sivebæk, som er Kusks agent, til Ekstra Bladet.

Sommerens transfervindue bliver derfor særdeles spændende for den 23-årige Kusk. Om han skifter tilbage til Alka Superliga må tiden vise, men han kan også sagtens blive i Twente nogle år endnu. Hans kontrakt udløber i sommeren 2018.

In this article