Wohlgemuth: Det vigtigste er at komme stærkt tilbage


FC Københavns midtbanetalent, Mikkel Wohlgemuth, har i løbet af vinteren kæmpet sig tilbage fra en slem korsbåndsskade, og har det som førsteprioritet at komme så hurtigt som muligt tilbage i topform.

I slutningen af vinterens transfervindue kom det på tale, at 19-årige Mikkel Wohlgemuth ville forsøge at blive udlejet til en mindre klub for at få spilletid. Det blev imidlertid ikke konkret, og den unge midtbanespiller har primært fokuseret på at ramme topformen på FC Københavns reservehold:

Jeg havde ikke de store tanker om en udlejning, men store tanker om at komme så stærkt tilbage som muligt og bygge på min form i form at spilletid på reserveholdet. Og det er også mine ambitioner. At spille en masse kampe på reserveholdet og gøre mig fortjent via kampe og træninger til at blive involveret i 18-mandstruppen til førsteholdskampene, fortæller Wohlgemuth til D’BOLD.

Midtbanen i FC København er stærkt besat, og selvom Wohlgemuth ikke ved, hvad der kommer til at ske til sommer, ser han allerhelst sig selv spille sig ind på førsteholdet:

Jeg skal have en snak med Ståle, og så finder vi ud af hvad vi gør. Selvfølgelig vil jeg helst satse på at spille mig på holdet, og det er min førsteprioritet. Så må en evt udlejning komme i anden række, afslutter han.

Mikkel Wohlgemuth fik allerede debut på FC Københavns førstehold som 17-årig, og har repræsenteret flere danske U-landshold. Wohlgemuths kontrakt med hovedstadsklubben udløber til sommeren 2016.

In this article