Yngste mand på banen blev Man of the Match

Det var ikke mange spillere der kunne peges ud i Superliga-kampen mellem Hobro og Silkeborg, men den yngste mand på banen var ifølge tilskuerne også den bedste.

Der var lagt op til en åben kamp i oprykkerduellen mellem Silkeborg og Hobro i søndagens første Superliga-kamp på MASCOT Park. Silkeborgenserne tabte dog desværre 1-0 på et klassemål af Mikkel Thygesen, men der var fine præstationer blandt de rødklædte spillere til trods for nederlaget.

Blandt andet var de to kanter Adeola Runsewe og den blot 18-årige Robert Skov to af kampens store oplevelser i en ellers svær kamp, og da de godt og vel 2600 tilskuere skulle til mobilen for at stemme på kampens spiller, valgte man at stemme på Robert Skov; som var den klart yngste på banen.

Skov og Silkeborg ligger dog stadigvæk håbløst til i Superligaen, hvor man ligger ekstremt sidst endnu.

In this article