Yussuf P: Det går den rigtige vej

RB Leipzig har fået en skidt start på forårssæsonen efter en del udskiftninger på holdet og trænerfyring, men Yussuf Poulsen mener, at det nu går den rigtige vej.

Yussuf Poulsen og RB Leipzig har fået en skidt start på forårssæonen, hvor holdet kun har fået otte point i seks kampe. Danskeren skyder skylden på stor udskiftning i Leipzig-truppen.

– Der er flere grunde til vores lidt dårlige start. Vi har skiftet træner, og vi har fået en del nye spillere, som lige skal spilles ind på holdet. Det tager tid, siger Yussuf Poulsen til bold.dk.

I mandags slog Yussuf P. og co. Fortuna Düsseldorf 3-1, og danskeren mener da også, at det går den rette vej.

– Det er en proces at få de nye ind, men det går en rigtige vej, og senest mod Düsseldorf kunne man se, at det går den rigtige vej. Vi har i sekvenser set det i de andre kampe, men mod Düsseldorf var det i længere perioder, og det var rart, at det så førte tre point med sig, siger han.

I sidste måned blev cheftræner Alexander Zorniger fyret, mens U17-træneren Achim Beierlorzer blev forfremmet til cheftræner. Selvom trænerskiftet har påvirket holdet, slår Yussuf P. fast, at skiftet ikke ændret noget som helst vedrørende danskerens rolle i klubben.

Yussuf Poulsen kom på scoringstavlen i 3-1 sejren over Düsseldorf, og målet var danskerens niende i sæsonen. Leipzig skal igen i aktion, når det på søndag går løs mod en anden oprykker, FC Heidenheim.

In this article