18-årig målmand: Man får et godt samvær

KD&C-trænere Morten Bank og Rasmus Helsing er ret enige om, at påskens camp i Allerød med KD&C var en succes på flere måder.

18-årige Morten Bank spiller til dagligt i Vanløse IF, hvor han vogter målet som senior for deres Danmarksseriehold, der førhen spillede i 2. Division, hvor han også fik lov at stå foran kassen. Han har tidligere været på klubbens U19-hold, hvor han var med til, at spille holdet i landspokalfinalen.

Bank, som tidligere også har været til prøvetræning i engelske Colchester, hvor han blev tilbudt en fuldtidskontrakt, som han dog takkede nej, er meget positiv om de camps, som Keepers Development & Coaching afholder, hvor han også er træner.

– Jeg synes det er super sjovt. Både rent træningsmæssigt og fodboldmæssigt, men også socialt. Man får et godt samvær med dem, som er med på campen, fortæller det unge målmandstalent til dbold.dk.

Kun 16-årige Rasmus Helsing fra Haslev der, ligesom Morten Bank, er træner til KD&C-eventsne, er noget positiv omkring konceptet, og har store forventninger til Allerød-campens udfald.

– At vi får mest muligt ud af det og har det skide sjovt sammen med alle de andre målmænd, siger KD&C træneren.

Helsing er samtidig imponeret over tilstedeværelsen fra de to internationale målmandstrænere, engelske Darren Hart og tyske Christof Osigus.

– Det er helt fantastisk, at vi har muligheden for det. De er virkelig engagerede og dygtige og kan give en hel masse til os, siger Helsing til D’ BOLD.

Bank følger Helsing trop og roser samtidig de to træneres forskellige træningstyper, som han synes er både lærerige og spændende.

– Jeg synes det er spændende og man får to nationers perspektiver på at være målmand. Og især fra Christof er der kommet nye øvelser og teknikker som man ikke vil lære herhjemme. Og med Darren, det er jo bare den klassiske engelske målmandsstil. Det er også bare rart. Det er fedt, at få noget andet perspektiv på det, afslutter Bank.

Campen i Allerød har sidste træningsdag i dag, onsdag d. 1. april.

In this article