Andersen: Føler mig mere komfortabel

 

Joachim Andersen nyder sin tilværelse i det hollandske og er samtidig glad for, at have danske Andreas Bjelland med sig i forsvaret.

FC Twente har det mildest talt ret svært for tiden. Med økonomiske problemer, fratrukne point og mulige profiler der forlader klubben til sommer, er klubben ikke inde i deres sjoveste periode.

18-årige Joachim Andersen har dog fået en større rolle i den hollandske klub og har det for tiden meget godt med spilletid og tilstedeværelse i klubben.

– Jeg føler mig mere komfortabel for hver dag, og jeg er glad for, hvordan det går. Det er også en fordel, at jeg nede i forsvaret kan kommunikere på dansk med Andreas Bjelland. Jeg er god i duellerne, men synes også, jeg kan spille fodbold. Jeg har dog også fokus på ikke at tage alt for store risici. Nogle gange kan det være en fordel bare at hamre bolden ud af stadion, siger Joachim Andersen til De Telegraaf.

FC Twenter ligger for tiden nummer 11 i Æresdivisionen.

In this article