Cornelius: Kommer ikke til at savne Nicolai Jørgensen

Matchvinderen fra gårsdagens U21-landsholdskamp mod USA ser frem mod et intenst derby på mandag.

Andreas Cornelius fik i går tanket selvtillid på Lyngby Stadion, da Danmarks U21-landshold slog USA med 1-0. FCK’eren blev skiftet ind i pausen, og scorede kampens eneste mål kort tid efter.

På mandag venter en mindst lige så vigtig opgave for Cornelius, når FC København tager til Brøndby Stadion til det famøse københavnerderby. Efter at have spillet 45 minutter mod både Portugal og USA føler Cornelius sig fysisk på toppen:

– Jeg har efter aftale kun spillet 45 minutter i dag og 45 minutter sidste kamp. Jeg skulle gerne være klar, også fordi jeg spiller fuld tid hver gang til daglig. For at ikke presse mig selv for meget tog jeg den lidt med ro, så at vi kommer lige fra landskamp betyder ikke noget, fortæller han til D’BOLD.

Desværre for FC København er sidste års sølvvindere uden holdets nok største profil, Nicolai Jørgensen. Offensivspilleren fik et dumt gult kort for brok i sidste runde mod Randers FC, og må derfor sidde over med karantæne. Andreas Cornelius er dog ikke bekymret for, om FC København har nok offensiv pondus uden Nicolai Jørgensen:

– Vi har den måde, vi spiller på, og den måde spiller vi på, ligegyldigt om han er med eller ej. Så er der en anden spiller, som må gå ind og udfylde hans rolle og slå til. Det er jeg ikke så nervøs for, afslutter angriberen.

Kampen på mandag bliver fløjtet i gang kl. 16.00 på Brøndby Stadion.

In this article