Dansk midterforsvar i Twente-sejr

Hakim Ziyech og peruvianske Renato Tapia indtog hovedrollerne i Twentes 3-1-sejr over Go Ahead Eagles. Holdet havde til gengæld et 100% dansk midterforsvar med til kampen. 

Unge Joachim Andersen har bidt sig fast på holdet i FC Twente, hvor også Andreas Bjelland huserer. Begge spillere gør sig på en plads i det centrale forsvar, og derfor fik de fornøjelsen af at spille alle 90 minutter sammen i Twentes 3-1-sejr ude over Go Ahead Eagles søndag eftermiddag.

Opgøret startede langt fra godt for de to danske forsvarere – og især Andreas Bjelland – idet Wesley Verhoek efter 23 minutter nettede for hjemmeholdet efter en fejl af den rutinerede dansker. Men Twente, der i fredags blev fratrukket tre point for rod i økonomien, svarede godt tilbage inden pausen, hvor stillingen nu var 2-1 til gæsterne.

Hakim Ziyech blev kampens store profil. Hollænderen tegnede sig både for Twentes udlignende scoring plus to stykker assist til peruvianeren Renato Tapia. Det sluttede derfor med 3-1 til Twente-danskerne.

Twente havde ikke Kasper Kusk med i truppen, men vinder de fratrukkede tre point tilbage igen i Æresdivisionen, og ligger på en 11. plads.

In this article