Danskerfredag: Mathias Hebo Rasmussen

Denne fredag aften har D´BOLD og Danskerfredag “afhørt” den 19-årige FC Nordsjælland-spiller, Mathias Hebo Rasmussen. Den pasningsstærke midtbanespiller fortæller her om sine evner: “Mine pasninger, blik for spillet, kan slå den gyldne aflevering, og de små hurtige afleveringer”.

Selvtilliden fejler ikke noget hos de unge spillere. Svaret ovenover understreger lidt køligheden hos de yngre spiller i Superligaen. Denne fredag har Danskerfredag og D´BOLD haft fat i en af dem: Mathias Hebo Rasmussen. Dog er de yngre spillere også ærlige og her fortæller han også en bid af hvad han synes han mangler i sit spil.

– Jeg vil gerne forbedre mit skud fra distancen. Og så kunne jeg også tænke mig at være bedre i duelspillet.

Jeg ved ikke så meget om at være defensiv midtbanespiller, men dog ved jeg at det ikke er langskudet, der behøver at være ens spidskompetence. Her fortæller Hebo om hvordan det er at være seks´er og hvad han kan lide ved positionen.

– Det er seks’er positionen, hvor man kan ligge og styre kampen og holde temperaturen.

Den tidligere Hvidovre-spiller har også drømme, men lige nu er målet FC Nordsjælland. Han udtaler sig her om hvorhen han kunne se sig selv spille.

– Kunne godt se Holland som en mulighed en dag, og så håber man altid og komme til La Liga eller Premier League, men en af de ligaer hvor man spiller spillet, og man vil holde possesion kunne være ideelt.

Jeg nævnte målene med Nordsjælland ovenover. Her fortæller han lidt om fremtiden.

– Jeg går efter gennembrudet i FCN, det er der ingen tvivl om. Jeg har det rigtig godt i klubben, og føler der bliver troet på mig til fremtiden. Jeg er stadig ung, og har tålmodigheden. I FCN tør de jo og bruge unge, og give os chancen i Superligatruppen, hvor man også bliver skolet rigtig godt hele ungdommen, da der er en rød tråd. Og det giver selvtillid når man ser de tør bruge de unge, og man så en dag kan give noget tilbage til klubben. Klubben forventer vel af mig, at jeg en dag skal tage over når jeg får “mere hår på brystet” og så er det om og gribe chancen!

Der er ingen tvivl om at man glæder sig til at de unge spillere griber chancen. Nu har man set en masse yngre spiller bryde igennem i Superligaen, og unge Hebo her, er måske en af dem der kommer til at dominere Superligaen en dag – eller måske får vi ham at se i en større liga. Uden tvivl – fremtiden ser lys ud.

 

 

In this article