Danskerfredag: Søren Andreasen

Idag har D’BOLD og Danskerfredag haft fat i U/19-Esbjerg-spiller, Søren Andreasen. Det 19-årlige talent har store ambitioner med Esbjerg: “Min største drøm er at være afgørende på Blue Water Arena”.

Denne fredags Danskerfredag er med det 19-årige Esbjerg-talent, Søren Andreasen. Andreasen er i øjeblikket skadet, men han brillerer når han er fit-for-fight.

Den unge angriber har altid scoret mål. Her fortæller han lidt om hans positioner og styrker fra han var barn.

Jeg startede på midtbanen i min ungdomsklub. Da jeg kom til Esbjerg, som 13-årig, blev jeg rykket op på toppen hvor det er sjovest. Der har jeg så spillet lige siden. Jeg elsker at lave mål og har altid lavet mål, og det vil jeg også gå efter at bevise på førsteholdet. Men hvad forventer han af ham selv og hvad går han efter i Esbjerg.

Jeg er skadet pt. så det er svært at forvente noget af sig selv. Men når jeg i starten af næste år er tilbage, går jeg efter at imponere på førsteholdet og vise at jeg kan være med dér.

Søren fortæller selv at han ikke er en fysisk angriber, men er god til at positionere sig i feltet. Hvilken liga tror han mon han passer bedst til?

Jeg tror jeg passer bedst til den italienske, hollandske og franske liga. Jeg er selv ikke den mest fysisk stærke spiller, men jeg vil gerne være afgørende i de store rækker.

Søren Andreasen er helt sikkert et kommende talent og jeg glæder mig til at se ham omkring Superligaen om et par år.

In this article