Dobbelt op på dansk deltagelse i Gent-nederlag

 

Der var to danskere på banen, da KAA Gent tabte deres første kamp i den belgiske ligas slutspil lørdag aften til Sporting Charleroi.

Som noget nyt i denne sæson, fik danske Nicklas Pedersen tid på banen for KAA Gent, samtidig som danske Lasse Nielsen, der er på lejeophold fra danske AaB.

Lasse Nielsen er mere eller mindre fast inventar i Gents startopstilling. Men en skade har holdt klubbens anden dansker, Nicklas Pedersen, ude i størstedelen af sæsonen. Men nu er han så småt ved at være tilbage, da han for tredje gang i sæsonen dukkede op på grønsværen i den blå- og hvidstribede trøje.

Det var dog ikke noget glædeligt kvarter den tilbagekomne dansker fik på banen mod Sporting Charleroi. Men begivenhedsrigt var det. Der blev nemlig udlignet for Gent, der allerede kom bagud efter 12 minutters spil. Det var dog ikke et dansk mål.

Men i dommerens tillægstid gjorde Neeskens Kebano endnu engang det onde mod Gent, og scorede til 2-1, og gav samtidig Gent deres første nederlag i slutspillet.

In this article