Drømmekasse fra Højbjerg ligegyldig i nederlag

Den danske landsholdspiller Pierre-Emile Højbjerg scorede en drømmekasse for Augsburg i lørdagens opgør mod Paderborn. Men danskeren og hans holdkammerater måtte alligevel se sig slået.

Lørdag eftermiddag skulle FC Augsburg en tur til SC Padeborn 07, i en kamp som den danske lejesvend fra Bayern München startede, spillede fuld tid og scorede et verdensklasse mål.

Efter en sløv første halvleg fra begge mandskaber gik der blot tre minutter af anden halvleg, så havde Kachunga bragt Paderborn i front. Men Højbjerg ville det anderledes og ikke mange minutter senere blev der spillet en lang blod frem i venstre side, som havnede hos Højbjerg, der satte to mand af og hamrede til den, mens en chanceløs Paderborn-keeper sprællede forgæves. 1-1 og der var bragt balance i regnskabet.

Med godt 30 minutter tilbage nettede Paderborn-angriber Lakic på et flot hovedstød til slutresultatet 2-1. En ærgerlig kamp for Augsburg og Højbjerg, hvis mål havde fortjent en bedre skæbne. Augsburg prøvede dog med flere offensive indskiftninger, men intet hjalp og de ligger nu nummer fortsat på den Europa League-givende sjetteplads. Med sejren rykker oprykkerne fra Paderborn en enkelt plads op i tabellen, men er fortsat at finde under nedrykningsstregen.

 

In this article