Emil N før norsk sæsonstart: Hård konkurrence

Emil N
Foto: rbk.no

Mandag spiller Rosenborg sæsondebut i Tippeligaen. Deres nye dansker, Emil Nielsen, glæder sig til at se hvor højt niveauet er, og om han har udsigter til spilletid.

Imens de store ligaer og Superligaen er i fuld gang, starter den norske liga, Tippeligaen, først op på mandag. Her skal blandt andre danskerklubben Rosenborg i kamp hjemme mod Aalesunds FK.

Rosenborgs nye dansker Emil Nielsen der kom til klubben i vinters fra danske FC Roskilde, glæder sig til at komme i gang og mærke niveauet.

– Jeg glæder mig til at komme i gang. Nu har jeg ikke spillet i Tippeligaen før, men jeg forventer en stor niveauforskel i forhold til Roskilde, siger Nielsen til D’ BOLD.

I Rosenborgs trup finder man også danskerne Mike Jensen og Tobias Mikkelsen. Sidstnævnte er en af Emil Nielsens konkurrenter til de offensive pladser.

– Jeg er i meget hård konkurrence med Tobias Mikkelsen, som også vil spille wing. Vi er to lidt forskellige typer, så jeg glæder mig til at se, hvem træneren vælger. Jeg ved ikke helt endnu, hvor i hierarkiet jeg befinder mig.

Kampen mod Aalesunds FK sparkes i gang mandag aften kl 18 i Rosenborg.

In this article