Enemark: Atmosfæren i Brøndby er unik

Christian Enemark

U17-spilleren Christian Enemark er rigtig godt tilfreds med sit skifte til Brøndby IF. Ifølge forsvarsspilleren hersker der en helt unik atmosfære i klubben.

99’eren Christian Enemark tog i januar skiftet fra HB Køge til Brøndby IF, hvor han er blevet godt integreret på klubbens U17-hold.

U16-landsholdsanføreren er helt klar i spyttet om sit skifte. Det har været en stor succes indtil videre, og der er en helt speciel atmosfære i hans nye klub, der jo har sloganet “supra societatem nemo” (ingen over klubben, red.).

– Den her atmosfære der er omkring Brøndby er noget helt unikt, og noget man ikke oplever andre steder. Alt ære og respekt for HB Køge, men det her er bare kæmpe stort. Det er et helt andet niveau, siger Christian Enemark i et interview med Brøndbys YouTube-kanal.

Enemark har også helt klart mærket et andet setup omkring klubben, som der ikke var i HB Køge.

– I forhold til der hvor jeg kom fra, HB Køge, så er der mange flere trænere omkring holdet, end jeg har oplevet tidligere. I Brøndby har vi jo specifikke trænere til hver enkelt position og hver enkelt ting, vi skal få ændret i vores spil. Det har været en af de ting, jeg har kunne mærke størst forskel på. Selvfølgelig er kvaliteten også højere herinde.

Forsvarsspillerens personlige målsætning er dog noget beskeden.

– Nu har jeg været en hel del inde omkring U-landsholdene på det seneste, og det er helt klart målet at bide sig fast på det. Men hvis jeg skal kigge lidt mere kortsigtet og jordnært på det, så er det bare med at udvikle mig så meget som muligt og drive mig selv så meget fremad som muligt, for alle mulighederne er der i hvert fald for at udvikle sig i Brøndby.

Christian Enemark og Brøndby ligger lige nu på tredjepladsen i U17-ligaen. Han er noteret for fire kampe for U16-landsholdet.

In this article