Eventyrlysten Hvilsom: Klubben skal passe til min stil

Foto: Dannie Rosenkrantz
Foto: Dannie Rosenkrantz

Mads Hvilsom er klar på et sommerskifte til udlandet, men dog ikke for enhver pris. Den købende klub skal passe lige ind i Hobro-topscorerens fodboldfilosofi.

Inden Mads Hvilsom i fredagens ALKA Superliga-kamp mellem Hobro og Esbjerg scorede sit 13. mål i sæsonen, var sportschefen i Hobro ude i TV-optakten til kampen at sige, den belgiske klub Genk og flere andre klubber flere gange har været på DS Arena for at syne Hobro-topscoreren.

Det pustede liv til rygterne om, at Hvilsom til sommer er på vej videre i karrieren, selvom kontrakten med Hobro løber frem til sommeren 2016.

– Jeg har bestemt lyst til at prøve mig af i andre rammer. Men ikke for enhver pris. Jeg har det jo fantastisk her, sagde Hvilsom ifølge BT efter kampen mod Esbjerg fB.

Men topscoreren har klare krav til en eventuelt kommende klub.

– Skal jeg væk fra Hobro før tid, skal jeg finde en klub, der kan finde plads til en spiller med en stil som min. Er dette muligt? Det spørgsmål har jeg bedt min agent (Michael Stensgaard, red.) om at finde svar på. Hvad angår mig selv, fokuserer jeg udelukkende på at toppræstere i Superligaen.

Det flotte mål som Mads Hvilsom satte ind i kampen mod Esbjerg, blev overværet af repræsentanter fra bla. Inter, IFK Göteborg og tidligere omtalte Genk.

In this article