FA Cup-semifinale: Andersen på bænken

Danskerklubben Reading F.C. tager senere i dag til Wembley for at spille FA Cup-semifinale mod Premier League-klubben Arsenal F.C.

Den danske målmand Mikkel Andersen ser frem mod dagens kamp, selvom han med stor sandsynlighed kommer til at se hele kampen fra bænken, mens den nuværende førstemålmand Adam Federici starter i Reading-buret.

– Alle har glædet sig længe til denne kamp. Den har fået rigtig meget fokus, selvom vi stadig mangler lidt i ligaen, og det er kun naturligt. Arsenal på Wembley er en meget stor ting for klubben og fansene, siger Andersen til bold.dk

Reading ligger og roder rundt omkring nedrykningsstregen i den næstbedste række, hvor Federici har været i super form og reddet mange point for klubben. Derfor er det heller ikke unaturligt at han starter i målet, og det er Andersen helt afklaret med.

– Adam har haft en rigtig fin sæson, og det er selvfølgelig en af grunde til, jeg nok ikke spiller kampen. Han har måske været Championships bedste målmand i sæsonen.

Kampen starter kl. 18.20 og kan følges på 6’eren.

In this article