FCM U17 videre trods nederlag

FC Midtjyllands U17-hold, der i disse dage holder til i det nordlige Italien, tabte deres sidste gruppe kamp, men er stadig videre til kvartfinalen.

To sejre i de første to kampe gav hurtigt FC Midtjyllands U17-hold en kvalifikation til kvartfinalen i Trofeo Nereo Rocco i Norditalien, tæt på den slovenske grænse.

Midtjyderne ødelagde dog deres sejrsstime, da de så ud til at spare en masse spillere, da de spillede næsten udelukkende med førsteårsspillere, i gruppespillets sidste kamp mod Hellas Verona. Det blev til et 3-1 nederlag med Mads Vang som målscorer for ulvene.

– Det blev en meget lærerig kamp for os, hvor vi i slutningen blev straffet hårdt på vores fejl. Vi havde stort set kun førsteårsspillere med, og de leverede flotte præstationer, selvom Verona mest havde andetårsspillere med. Vi er meget imponeret over drengene, for selvom de er fysisk overmatchet, så står de godt imod. Spillerne viste stor mental parathed i dag, selvom vi er ærgerlige over, at vi falder lidt sammen i slutningen af kampen. Der skal vi huske vores attituder og gode vaner, fortæller FCM U17-cheftræner Svend Graversen til klubbens hjemmeside.

På trods af nederlaget er dog stadig videre til kvartfinalen hvor de skal møde et hold fra Japan. En kamp hvor forberedelserne allerede er startet.

– Det bliver formentlig en kamp, hvor vi for en gangs skyld er fysisk overlegne. Det bliver spændende at se, om vi kan udnytte den fordel. Vi kender ikke modstanderen så godt, men vi ved, at det er et teknisk godt hold. – Vi er fortrøstningsfulde frem mod kampen, som vi selvfølgelig tror på, at vi kan vinde. Vi er ved at finde vores start-11, og vi har fået at se hernede, at vi har en god og bred trup, afslutter træner Graversen om den kommende kvartfinalekamp.

Kvartfinalen mod det japanske hold bliver spillet tirsdag aften kl. 19, og gør at U17-holdet har været i kamp tre dage i træk.

In this article