Fischer: Jeg har ikke travlt

Viktor Fischer fik endnu engang spilletid for Ajax’ andethold, Jong Ajax, og scorede endda, men tabte alligevel til FC Eindhoven, og danskeren slår fast, at han ikke har travlt med at komme tilbage på førsteholdet.

Viktor Fischer var endnu engang i aktion for Jong Ajax, da fredag aften hjemme tabte 2-1 på Amsterdam ArenA. Efter at have været ude med skader i knap et år, fik danskeren sin første hele kamp for andetholdet, hvor han endda udmærkede sig med en scoring.

Selvom det blev til scoring for anden kamp i træk for reserverne, har Fischer selv ikke travlt med at få comeback for førsteholdet.

– Jeg er nødt til komme ind i en rytme, og det kommer jeg til at gøre i den næste tid i Ajax. Jeg har ikke travlt, siger han ifølge bold.dk til Ajax’ hjemmeside.

Ajax møder søndag FC Utrecht i Æresdivisonen, hvor det i hvert fald ikke bliver til et Fishcer-comeback.

In this article