Fischer nærmest desperat efter spilletid

 

Viktor Fischer har ikke spillet i efterhånden 13 måneder, og han jagter nu desperat efter spilletid for Ajax i den hollandske Æresdivisionen.

Viktor Fischer har siddet ude med en skade i lidt over et år, og nu vil han meget gerne have spilletid igen. Danskeren har længe kunne se Ajax skifte meget ud blandt hans danske hold kammerater, der også har haft nogle småskavanker hen ad vejen, men nu er det snart hans tur til at løbe på banen.

– Min krop vænner sig mere og mere til minutterne. Jeg føler mig stærk, og min boldkontrol bliver bedre og bedre. Jeg kan stadig tage et skridt mere fysisk, men derfor bør jeg måske få lov til at spille på et højere niveau, udtaler Fischer til Ajax’ hjemmeside ifølge bold.dk og fortsætter:

– Jeg er selvfølgelig desperat, jeg har ikke spillet i 13 måneder. Jeg vil vise mig frem, men i sidste ende er det op til træneren at bestemme det.

Viktor Fischer har indtil videre kun været i kamp for reserveholdet i Ajax tre gange.

In this article