Haugaard: Bænken er ikke det fedeste

 

Jakob Haugaard kan igen se frem til spilletid i Alka Superligaen, da FC Midtjyllands svenske førstekeeper må sidde over med en skade, han pådrog sig i forrige spillerunde.

Alka Superligaens førerhold, FC Midtjylland, skal i dag (fredag, red.) op mod Silkeborg IF i Superligaens runde 25. Og da ulvenes førstemålmand Johan Dahlin blev skadet i sidste runde i kampen mod AaB, sidder han derfor over i denne kamp. Det giver plads til to af klubbens tre andre målmænd, som er på lønningslisten ud over Dahlin. Disse to er Lasse Heinze og Jakob Haugaard. Og sidst nævnte har størst mulighed for at få spilletid, da han var førstevalg på keeper-posten i efteråret. Og det er noget den 22-årige Haugaard ser frem til.

– Jeg er selvfølgelig glad for udsigten til at få spillet kamp i Superligaen igen. Bænken er ikke det fedeste sted at opholde sig under kampen, så at få lov til at spille foran hjemmepublikummet på MCH Arena, igen glæder jeg mig til, fortæller Haugaard til D’ BOLD.

Klubben er godt på vej mod deres første danske mesterskab siden klubbens skabelse i 1999. Og snakken går vidt omkring i de danske medier, hvor de fleste er overbeviste om, at klubben i år vil ende op med guldmedaljerne om halsen efter sidste års skuffelse, da de mistede førstepladsen med få runder tilbage. Men Haugaard mener ikke, at guldet er sikret helt endnu.

– Der bliver selvfølgelig snakket meget om guld rundt omkring i diverse medier, og det er også en kæmpe drøm for os allesammen i klubben. Vi kan ikke løbe fra at vi i øjeblikket er i en favorabel position, men der ligger stadig et stort stykke arbejde foran os, som vi skal fokusere 100% på, siger målmanden.

Men inden guldet bliver det helt store emne blandt ulvene, skal en sejr over rivalerne fra Silkeborg sikres først. Og den unge Haugaard tror på, at ulvene kan tage sejren over Silkeborg for tredje gang i denne sæson.

– Jeg synes vi har gode chancer for at få en sejr. Dermed ikke sagt at Silkeborg er nogen nem opgave, vi spillede to tætte kampe imod dem i efteråret, og det ville ikke komme bag på mig, hvis det igen blev en intens og tæt affære, siger Haugaard til dbold.dk.

Haugaard har forud for aftenens opgør fået 20 kampe på banen for Midtjylland i denne sæson.

In this article