Højbjerg-assist i Augsburg-skuffelse

Augsburg skulle i dag på besøg hos Bundesligaens bundprop, Hamburger SV, og selvom Højbjerg leverede en assist, endte det hele med en 3-2-sejr til de undertippede værter.

Pierre-Emile Højbjerg var i dag med for Augsburg da de besøgte Imtech Arena og Hamburger SV. Augsburg har haft en forrygende sæson i år, men alligevel kunne de ikke få point med hjem fra Nordtyskland. Kampens store øjeblik – set med danske øjne – var da Pierre-Emile leverede en assist til 2-2-målet der blev sat ind af Tobias Werner.

Hamburger SV startede som et helt andet hold end de andre kampe i Bundesligaen. Lynhurtig fik de etableret en solid føring. Mere præcist efter blot 19 minutter. Ivica Olic scorede efter 11 minutter, mens at Pierre-Michael Lasogga stod for da andet mål efter 19 minutter. Føringen skulle dog ikke holde pausen.

Selve føringen holdt hjemmeholdet, men kort efter Lasoggas overraskende 2-0-mål, reducerede gæsterne efter et frispark. Tobias Werner stod klar med bolden ved et frispark og sendte den derefter lige ind i panden på Raul Marcelo Bobadilla. 2-1-resultatet holdt dermed til pausen.

Efter pausen var der lige så meget action, som i første og godt 25 minutter inde i anden halvleg kom udligningen. Danske Pierre-Emile Højbjerg med assisten til Tobias Werner. Glæden varede dog kun to minutter inden at Pierre-Michael Lasogga blev dobbelt måslcorer i kampen. Resultatet holdt hele vejen hjem for Hamburger SV, der stadig har håb om at deres legendariske ur kører igen til næste sæson.

 

In this article