Målkongen Agger bremset af Ringkøbing

I de seneste uger har den unge Thisted-spiller, Mikkel Agger, været i forrygende målform i 2. Division og han har bombet kasserne ind. Mod Ringkøbing gik den ikke.

Mikkel Agger har været brandvarm i denne sæson med en masse mål og især her på det seneste med hans hattricks. Ringkøbing fik dog bremset den 23-årige bomber i deres 2-0-sejr over Aggers hold, Thisted.

Trods et tidligt rødt kort, kunne Thisted ikke vinde over Ringkøbing. Den unge angriber Mikkel Agger har scoret tre hattricks i de seneste tre kampe, så Ringkøbing var nok noget fokuseret på Agger op til dagens kamp. Midt i første halvleg fik Ringkøbing bragt sig i front, men i starten af anden halvleg måtte Ringkøbing-spilleren, Christian Rye, gå tidligt i bad med hans røde kort.

Resten af kampen forløb ti mod 11 og alligevel kunne Thisted og deres brandvarme angriber ikke stille noget op i dag. Ringkøbing fik nemlig scoret endnu en gang i de døende minutter til slutresultatet 2-0.

 

 

In this article