Marcondes: Jeg har grebet chancen

Emiliano Marcondes er glad for den spilletid han har fået de sidste par kampe i Superligaen og føler, at han har grebet chancen.

FC Nordsjælland har givet chancen til deres unge talent Emiliano Marcondes i de seneste to Superliga-kampe mod FC København og Silkeborg. Her har midtbanemanden leveret gode præstationer, og blev endda matchvinder i kampen mod Silkeborg.

– Jeg har altid haft tålmodighed. Jeg har trænet hårdt, og nu hvor vi så har haft nogle karantæner, har jeg fået chancen. Jeg føler, at jeg har grebet min chance, som jeg hele tiden har ligget parat til at gøre, siger Marcondes til bold.dk.

Han tilføjer desuden, at han føler, han har niveauet til Superligaen.

Marcondes har i denne sæson spillet 17 kampe for FC Nordsjælland i Superligaen.

In this article