Medie: Disse spanske klubber har Boilesen i kikkerten

Nicolai Boilesen er i flere spanske topklubbers søgelys, skriver BT.

Nicolai Boilesen har været i Ajax Amsterdam siden 2010. Men i sommeren 2016 udløber venstrebackens kontrakt med den hollandske storklub, og da Ajax har god tradition for at sælge sine spillere inden kontraktudløb, rygtes danskeren på vej videre i karrieren allerede til sommer.

Ifølge BT har topklubber fra La Liga som Atlético Madrid, Sevilla og Celta Vigo Nicolai Boilesen i kikkerten. Ifølge avisen har specielt de spanske mestre fra Atlético rettet blikket mod den teknisk stærke venstreback efter, at det mislykkedes at hente brasilianske Adriano i FC Barcelona.

BT skriver, at 23-årige Nicolai Boilesen i forvejen går til spansk undervisning. Den danske landsholdsspiller er noteret for 28 Ajax-kampe i denne sæson.

In this article