Medie: Engelsk storklub kigger på Sisto

Ifølge BT har den stenrige engelske klub Manchester City det danske stortalent Pione Sisto på blokken.

Nu er der ikke meget mere end to måneder til, at hele transfershowet starter igen. Sommerens transfervindue åbner i juni, og derfor er klubberne allerede begyndt at intensivere jagten på interessante spillere.

Et af de allerstørste danske transferemner er Pione Sisto. FC Midtjyllands uslebne diamant har tiltrukket sig interesse fra nær og fjern, og ifølge BT er en af de største engelske klubber nu med i kapløbet om danskerens underskrift.

Ifølge BT er det nemlig olierige Manchester City, der er nyeste deltager i kampen om danskeren. BT erfarer desuden, at i tilfælde af, at City skulle hente Sisto, ville danskeren allerede skulle lejes ud igen, da han ikke er klar til at gå direkte ind i Citys Premier League-trup endnu.

Udover Manchester City er klubber som Hamburger SV og FC Porto også interesseret. Sidstnævnte fik endda et bud afvist i vinters, og BT melder om, at Porto vil forsøge sig med et nyt bud til sommer.

Der er altså stor kamp om FCM-talentet. Hvor mon Pione Sisto ender?

In this article