Mikkel Agger går målamok

Mikkel Agger er ikke et navn, men hører mest om, men den 22-årige dansker har for alvor slået igennem, med et par hattricks i de seneste kampe.

Thisted-spilleren, Mikkel Agger, går for tiden målamok og idag gik det udover Kolding IF da han leverede et hattrick på en halvleg. Nogle vil mene at den tidligere Esbjerg- og Horsensspiller er for god til 2. Division Vest og aktøren selv har i den grad sat sin underskrift på den teori. Et par hattricks her og der er imponerende selvom det er 2. Division.

Mikkel Agger scorer uafbrudt og det kan måske føre ham tilbage på et højt nok niveau til at spille med i NordicBet Ligaen eller måske i Superligaen. Der vil uden tvivl være en del klubber ude efter den unge angriber og med hans farlighed og målnæse er han en mand vi glæder os til at se mere fra i fremtiden.

Agger var i Esbjerg fra 2011 til 2014, men var på en del lejeophold til Horsens og Vendsyssel inden han før denne sæson drog til Nordjylland.

In this article