Nørgaard ikke tilfreds med sin egen præstation

Christian Nørgaard var ikke tilfreds med sin egen indsats i gårsdagens U21-landsholdskamp mod USA, men tror alligevel på en plads i Jess Thorups EM-trup.

Brøndby IF’s Christian Nørgaard har spillet sig ind i varmen på U21-landsholdet. I fraværet af især Lasse Vigen og Andreas Christensen, har midtbanetalentet fået chancen fra start mod både Portugal og USA. I går blev det til 45 minutter på et regnvådt Lyngby Stadion, da Danmarks U21-drenge slog USA med 1-0 på et mål af Andreas Cornelius.

Mens Nørgaard, som erkender den hårde konkurrence på midtbanen, var fint tilfreds med præstationen i Portugal, var han skuffet over sin egen kamp i går:

– Jeg havde bestemt ikke nogen god kamp i går, men det havde jeg sidst mod Portgual. Vi har en rigtig stor konkurrence på midtbanen, men jeg er sikker på, at jeg via gode præstationer i klubben, og hvis jeg kan fortsætte den udvikling jeg har været igennem, så skal jeg nok komme i spil til EM-truppen, siger Nørgaard til D’BOLD.

Christian Nørgaard kan se frem til at skulle konkurrere om startpladserne med bl.a. Pierre-Emile Højbjerg, Lasse Vigen, Andreas Christensen og Nicolai Thomsen.

U21-landstræner Jess Thorup udtager sin 23 mand store trup til Tjekkiet senest den 7. juni.

In this article