Okore og Villa i FA Cup-finalen efter sejr over Liverpool

Søndag eftermiddag spillede Jores Okore og Aston Villa sig i FA Cup-finalen, som skal spilles den 30. Maj. Sejren kom i semifinalen hvor Liverpool og Villa tørnede sammen på Wembley.

Okore og Aston Villa er finaleklar! Det blev slået fast da Birmingham-klubben slog Liverpool i semifinalen på Wembley med 2-1. Okore blev skiftet ind efter 25 minutter og var egentlig en procentdel skyld i Liverpools føringsmål. Men på mål af Christian Benteke og Fabian Delph er Villa FA Cup-finaleklar, som spilles den 30. Maj på Wembley.

Villa blev en smule overrumplet i første halvleg af Liverpool der også midtvejs i første halvleg fik scoret ved Philippe Coutinho. Okore var en procentdel skyld i det mål dne han forsøgte at drible sig ud af feltet og blev tacklet, som et par sekunder senere havnede hos Coutinho, som bragte Merseyside-holdet i front.

Men på mål af Christian Benteke kort efter og i anden halvleg et mål af anfører Fabian Delph kan Aston Villa kalde sig finaleklar, når de igen skal til Wembley og forsøge at vinde et sjældent trofæ, set med Villa-briller. Villa har ikke været super godt kørende før i sæsonen, men efter Tim Sherwood trådte i cheftræner-rollen, så har klubben løftet sig og er nu mere eller mindre sikre i Premier League.

Modstanderen i finalen er Arsenal, som slog Reading med 2-1.

In this article